For en optimal service anvender dette website cookies. Når du anvender vores website, erklærer du dig indforstået med dette. Du finder flere informationer i vores Databeskyttelseserklæring.

Ok

Viega Prevista

Nem installation og maksimal designfrihed er resultatet af et samarbejde mellem dine ideer og vores udviklingserfaring til det nye system for cisterne- og indbygningsteknik, Viega Prevista. En helt ny generation inden for cisterne- og indbygningsteknik, hvor du kan spare arbejdstid, og samtidig tilbyder systemet dig og dine kunder størst mulig komfort.

En cisterne. Tre anvendelser.

Lean og fleksibel: Vi har trimmet sortimentet og gjort det radikalt nemmere for dig. Der findes tre monteringsmuligheder: på væg, i skinne eller til indmuring. Kernen i systemerne er den nye Prevista cisterne, der kan monteres uden værktøj, og som desuden er kompatibel med alle Visign betjeningsplader til Prevista.

Produktdetaljer

Højkvalitetsmaterialer til enhver smag.

Fra fineret træfinish, over børstet rustfrit stål, til glas og højkvalitetsplast ̶ de nye Visign betjeningsplader kan fås i mange forskellige materialer. De tilbyder det ideelle design til enhver smag, såvel som state-of-the-art teknologi. Alle plader er kompatible med Prevista cisternen og kan stort set installeres uden brug af værktøj.

Produktdetaljer

Udviklet på baggrund af dine ideer.

Prevista cisterne- og installationsteknik er bedre, fordi vi udviklede den sammen med dig. Vi har testet, revideret og optimeret sammen. Resultatet er virkelig imponerende og er både hurtig og nem at montere.

Testet og godkendt af eksperter.

En række eksperter har været involveret i test og evaluering af Prevista i hele udviklingsforløbet og frem til det færdige produkt. Vi har interviewet dem. Læs hvad de siger om vores nye cisterne- og indbygningsteknik.

Eksperternes ord

Nemmere, mere kompatibel og dermed bedre.

Oplev selv alt det nye eller kontakt os for mere information. Vi demonstrerer gerne den nye Prevista cisterne- og indbygningsteknologi for dig. Kik forbi vores showroom på adressen i Birkerød eller se systemet i Huset i Middelfart.

  • Sædvanlig Viega-kvalitet
  • Ét system til alt
  • Hurtig og nem montering
  • Maksimal rentabilitet
  • God service
  • Fuld kompatibilitet
  • Individuelle design
  • Standarder i høj kvalitet