For en optimal service anvender dette website cookies. Når du anvender vores website, erklærer du dig indforstået med dette. Du finder flere informationer i vores Databeskyttelseserklæring.

Ok
Startsiden

Visign for More 205

8625.1

Til kataloget

Skift model

  • Enkel montering

    Kan monteres uden værktøj. Montering i fliseniveau er mulig ligesom installation af en Viega holder til tabs.

  • LED-rammer

    To betjeningsplader i Visign for More-serien har som option eller seriemæssigt en indbygningsramme med belysning, som reagerer på tilnærmelse – som en orienteringshjælp i mørke.

  • Viega Hygiene+ funktion

    Visign for More serien består af 2 betjeningsplader, der er som standard er forberedt til indbygningsramme med belysning – orienteringshjælp i mørke. Lyset aktiveres via bevægelsessensor.

Få mere at vide

De højeste krav til æstetik og betjeningskomfort

Vælg mellem træ eller glas, om kobber-guld eller antracit til: Visign for More-betjeningspladerne, der fås i mange førsteklasses materialer og farver. Samtidig får de point for moderne teknik: Således er de to betjeningsplader i Visign for More serien som standard forberedt med indbygningsramme til belysning – til orientering i mørke – aktiveres via en bevægelsessensor. Desuden kan Viega hygiejnefunktionen programmeres ved de fleste Visign for More betjeningsplader. På den måde aktiveres wc-skyllet automatisk med regelmæssige intervaller, derved bevares det rene vand i rørene.

Betjeningspladerne i Visign for More serien kan monteres uden værktøj. Montering i fliseniveau er mulig ligesom installation af en Viega holder til tabs.

Et yderligere highlight: Betjeningspladen til Visign for More 205 sensitive tilbyder berøringsfri skyllekomfort. Til aktiveringen skal man bare holde hånden med lidt afstand foran den ønskede skyllefunktion.

Til

Alle Prevista indbygningscisterner

Egenskab

Berøringsfri aktivering fra front eller top, 2-skylsteknik, med Viega Hygiene+ teknologi

Med

monteringsramme, betjeningsstiftsæt, monteringsbolt

Materiale

enkeltlags-sikkerhesglas (ESG)

Dækplade

glas, dyb-sort