For en optimal service anvender dette website cookies. Når du anvender vores website, erklærer du dig indforstået med dette. Du finder flere informationer i vores Databeskyttelseserklæring.

Ok

Cisternen

Den nye Prevista cisterne er kernen i vores nye wc-indbygningssystem. Cisternen er den samme i alle Prevista wc-elementer – uanset om du planlægger at bruge wc-elementet til indbygning eller indmuring. Påfyldnings- og afløbsventilerne og aktiveringsmekanisme er ens i hver enhed. Cisternen fås i to varianter: 3H og 3L.

 • Vandtilslutning

  Den fleksible vandtilslutning kan udføres med en nyudviklet adapter med indvendig tætning og muliggør lynhurtig tilslutning til et vilkårligt rørsystem.

 • Formblæsningsteknik

  Den nye cisterne blæses ud af en ekstruderet kunststofslange ind i formværktøjet. Resultatet: maksimal tæthed og pålidelig kvalitet med lang levetid.

 • Påfyldningsventil

  Påfyldningsventilen kan monteres og afmonteres uden værktøj og sikrer en hurtig efterpåfyldning til efterskylning.

 • skyllestrømsdrossel

  Giver mulighed for at indstille den optimale skyllemængde ved alle sanitetsobjekter ved at justere indstillingsringen. Fem trindelinger giver mulighed for at tilpasse til ethvert sanitetsobjekt.

Få mere at vide

Individuelt design

Designmulighederne er omfattende, for cisternen er kompatibel med alle Visign-betjeningsplader. Således er der mulighed for skræddersyede anbefalinger til et individuelt design i alle monteringssituationer.

Made in Germany

Cisternen produceres i Tyskland. Der er både sikkerhed for bæredygtig produktion og lang levetid. Desuden kontrolleres alle cisterner for tæthed og funktion før leveringen – for den højeste sikkerhed og kvalitet

Selvforklarende montering

Alle bevægelige komponenter, der kan monteres med hænderne, har en gul farve. Særlig tydeligt ses fordelene ved det nye betjeningskoncept på bundventilen. Se i den forbindelse også billedgalleriet.

Fleksible skyllemængder uden konkurrence

Cisternen tilbyder en volumenbåndbredde på 3,5 til 7,5 liter for den store skyllemængde og på 2 til 4 liter for delskyllemængden. Det er nemt at gennemføre individuelle indstillinger i trin på 0,5 liter.

Anvendelserne

Vi har forenklet vores udvalg betydeligt. Der er tre installationsvæganvendelser. Til tørkonstruktioner er det Prevista Dry til væginstallationer og skillevæge og Prevista Dry Plus til skinnemontering. Til vådbyggeri har vi Prevista Pure. Alle systemer er forsynet med den samme cisterne. På denne måde kan du meget hurtigt sammensætte og montere et installationsvægssystem.

Indbygning

Vores nye cisterne- og indbygningselement Prevista Dry kan anvendes til installation på væg og skillevæg. Systemet gør installationen lettere på grund af de mange nye funktioner. Prevista Dry har en stærk konstruktion.

Prevista Dry

Vores nye installationsvægsystem sparer med det enkle monteringskoncept meget tid og mange penge. Samtidig kan det indstilles fleksibelt efter dine kunders behov.

Hurtig og enkelt montering

Efter forberedelse, som fx boring af huller, kan Prevista Dry installeres ved brug af tre værktøjer: tommestok, vaterpas og en fastnøgle 13 mm. Som på cisternen kan alle gule dele monteres uden værktøj. Prevista Dry kan nemt og hurtigt monteres på væggen med de tilhørende fleksible vægbeslag.

Intelligente lynspændere

Højdejusteringen af vandtilslutninger og afløb til håndvask var tidligere meget tidskrævende. De nye lynspændere revolutionerer dette arbejdstrin og giver samme høje stabilitet, som enhver anden fæstningsmetode.

Funktioner for mere kundekomfort

Det generationsvenlige badeværelse er den nye trend. Viega Prevista er forberedt med standard højdejustering, og der er desuden mulighed for at montere bruse-wc’er fra alle gængse producenter.

Individuel installation på skinner

Prevista Dry indbygningssystemet til kan suppleres med skinner og samlestykker. Resultatet: Prevista Dry Plus – et system til installationsvægge, som sætter nye standarder, hvad angår individualitet og monteringskomfort.

Prevista Dry Plus

Helt unikke ønsker kan let realiseres med Prevista Dry Plus. Skinnesystemet giver høj grad af designfrihed, samtidig med at det er hurtigt at installere.

Hurtig montering i skinnen

Montering i skinner er lige så let som vægmontering: Sæt den nyudviklede fod i skinnen, lås den, og du er færdig. Efter justering og fastgørelse med de to samlestykker på den øverste skinne er det bare vandtilslutningerne, der skal etableres. Installationsfilmen viser, hvordan du installerer Prevista Dry Plus.

Custom design

MuroLive! leverer den mest elegante form for beklædning til Prevista Dry Plus - flerlagskompositpladerne fra Murodesign – ikke kun til sanering og til nybygning af private badeværelser, men også til badeværelser i hoteller og på sygehuse.

Materialeberegner

Viega Prevista online værktøj beregner og genererer et dokument med materialeforbrug, der passer præcist til angivet mål. Desuden genereres der tegninger med specifikationer til montering. NB! Vær opmærksom på at indbygningscisterne findes tilpasset til det danske marked, så artikel-nr. for disse er ikke korrekte i filen. Resten er fint.

Indmuring

Førsteklasses teknologi møder gennemprøvede metoder: Med Prevista Pure og den nye cisterne kan der skabes skræddersyede indmuringsløsninger af høj kvalitet og med lang levetid.

Prevista Pure

”Pure” betegner indmuringsteknikker på det internationale marked. Derfor er vores Prevista Pure indmuringsblokke afstemt efter kravene hertil. De er særligt fleksible til projekter med enkeltmonteringer. Der fås blokke til både wc og håndvask – alle i to varianter med en byggehøjde på 820 mm og 1070 mm.

Komplet færdigmonteret

For at gøre det nemmere for dig er Prevista cisternen helt færdigmonteret og klar til betjening fra front. 820 mm varianten kan også nemt betjenes fra top. Den fleksible dybdejustering forbedrer variationsmulighederne ved monteringen.

Lydisolering inklusive

Støj ved toiletskyl bør så vidt muligt undgås. Prevista Pure sikrer dette med det lydisolerede hus.